Tjänster

Mitt personliga engagemang – i ditt nästa evenemang.

Med över 30 års erfarenhet inom projektledning, försäljning, marknadsföring och evenemang, hjälper jag dig gärna med hela eller delar av ditt nästa projekt.

Jag kan driva hela processen, från planering och strategi till genomförande och uppföljning.

Jag älskar mitt arbete! Det känner mina kunder och det känner deras gäster! Du kommer att uppleva samma sak när du kontaktar mig för att få hjälp med ditt nästa evenemang.

Många skratt och härlig trivsel, det bjuder jag på.

Här finns några exempel på vad jag kan hjälpa dig med:

Företagsevent och konferenser
Ett stundande jubileum, ett relationsskapande kundevent eller arrangera en givande dag/kväll med dina kollegor. Inget är för stort eller för smått, så låt oss diskutera möjligheterna.

Jag strävar alltid efter att kvalitetssäkra och maximera effekten av ditt evenemang.

Konsultuppdrag
Är ditt företag inne i en expansiv period, men du vågar inte riktigt anställa, då kan det vara läge att anlita mig för att jobba upp en ny marknad eller lansera en ny produkt/tjänst.

Inspiratör och föreläsare
Jag kan planera och genomföra hela inspirationsdagar eller hålla i inspirerande föreläsningar.

Värdskap
Att få människor att känna sig välkomna är något jag alltid har haft som drivkraft. Många skulle kalla det Service men begreppet ”Värdskap” innefattar ännu mer. Jag jobbar mycket på mässor och andra publika evenemang, just med fokus på Välkomnande Värdskap!

Representation på kontor
Jag hjälper företag med allt som har med deras representationsmåltider att göra. Man kan anlita mig på daglig basis, eller mer sporadiskt i samband med viktiga möten.

Privata evenemang
Jag hjälper gärna privatpersoner att arrangera fester och mottagningar vid födelsedagar och andra högtidsdagar. Det allra viktigaste här, är att du får tid att umgås med dem som kommit för att fira dig!

Med lång erfarenhet, allt sedan min egen 18-årsfest för 220 gäster, kan du känna dig trygg med mig som arrangör. Jag ordnar även många aktiviteter för kompisgäng.