referens1-751x1024-cut

Referenser

Du skördar det du sår.

 ”I Lena Calais så får man en kreativ arbetsmyra som kan leda projekt strukturerat, hålla ordning på budget,  inte är rädd för att ta i och som alltid levererar det hon lovat.

Jag mött henne som marknadschef på VF när jag var vd där, som deltagare i arrangemang som hon projektlett och som kund när jag fått hjälp med personalarrangemang. Litet eller stort, nära eller långt bort det kvittar.

Det blir lyckat resultat med nöjda kunder och medarbetare. Det hon gör är bra planerat, väl genomfört och med fullt fokus på att alla ska bli sedda, bli nöjda och ha det bra.”

Lena Larssonkonsult/företagsrådgivare LLK Konsult AB

IF-GOTA-PRINT-7-200x200

 

”Lena kommer in med energi i varje projekt och hennes positiva förhållningssätt är guld värt för en grupp. Lena har ordning och reda, och är noggrann när det kommer till att få med alla delar. När man ber Lena om hjälp kan man räkna med leverans.

Johan Engberg, verksamhetsansvarig IF Göta

IMG_9917

”Jag har känt Lena Calais sedan vår gemensamma tid på VF och upplevt henne som bestämd, driven, fokuserad, aktiv, organiserad och lojal. När hon tagit på sig en uppgift slutför hon den, alltid. Hon är en positiv kraft att helt förlita sig på och utomordentligt socialt kompetent.

Under senare år har jag i mitt arbete som strateg på Länsstyrelsen Värmland mött henne som projektledare för branschklustret Nifa som samlar mat- och dryckesföretag i Värmland. Inte minst i rollen som ansvarig för Värmlands medverkan på Grüne Woche, världens största och årliga matmässa i Berlin, Tyskland.

Under ovanstående år har jag på nära håll observerat hennes förmåga att snabbt sätta sig in i nya frågor, kvickt anpassa sig till skiftande omständigheter, lösa problem som dyker upp, ta nya initiativ och inte minst att knyta ihop sitt stora nätverk för gemensamma insatser.”

Christina Wikströmnybliven pensionär med lång bakgrund på Värmlands Folkblad, näringslivstidningen Värmlands Affärer och Länsstyrelsen Värmland.

square

 

”Affärsmodeller och högtravande visioner i all ära, men vem ska göra jobbet? Lena är alltid ett alternativ. Med sin erfarenhet, engagemang och nyfikenhet löser hon det mesta. Och löser hon det inte, så hittar hon en lösning på det också. ”Hög leveranssäkerhet” är ett starkt argument till varför Lena rekommenderas

Claes Jonasson, verksamhetsledare Nifa